Ανερχόμενες Υγρασίες

Η Κωνσταντινίδης Κατασκευαστική είναι η πλέον εξειδικευμένη εταιρεία στην επίλυση προβλημάτων υγρασίας που προέρχονται από το έδαφος και τους υφιστάμενους υδροφόρους ορίζοντες που μπορεί να έχει η περιοχή στην οποία βρίσκεται ένα ακίνητο.

Έχει αναπτύξει ένα σύστημα εφαρμογής μιας κάθετης στεγανής τσιμεντοκονίας, σε συνεργασία με τις κορυφαίες εταιρείες του χώρου. Η εφαρμογή αυτή απαιτεί αποξήλωση του υφιστάμενου επιχρίσματος και την δημιουργία νέου στεγανού, με προσμίξεις πολύ συγκεκριμένων ποσοτήτων από αδρανή και ταυτόχρονη προσθήκη ειδικού κρυσταλλικού υλικού στο χαρμάνι. Στην συνέχεια ακολουθεί η τρίτη στρώση των συμβατικών επιχρισμάτων («μάρμαρο») και οι συνήθεις μέθοδοι ελαιοχρωματιστών. Η συγκεκριμένη εφαρμογή απαιτεί καθολικότητα μιας και αν ο υδροφόρος ορίζοντος είναι αρκετά υψηλός και δεν έχει γίνει καθολική εφαρμογή μπορεί τα ίχνη υγρασίας να εμφανιστούν ή να γίνουν πιο έντονα αλλού όπου δεν θα έχει γίνει εφαρμογή.

Για την επίλυση ανερχόμενων υγρασιών η Κωνσταντινίδης Κατασκευαστική εφαρμόζει επίσης συστήματα με χρήση διαπνέονται σοβά. Αποτελεί από τα πολύ λίγα συνεργεία (σίγουρα το πρώτο) που εφαρμόζει τέτοια συστήματα στην Ελλάδα. Εφαρμογή κατά την οποία αφαιρείτε το επίχρισμα & ακολουθείτε βήμα προς βήμα το εκάστοτε σύστημα με τα υλικά του. Το πλεονέκτημα αυτών των συστημάτων είναι ότι δίνουν την δυνατότητα στην επιφάνεια να συνεχίζει να αναπνέει χωρίς να εμφανίζει ίχνη υγρασίας και χωρίς να επιτρέπει την ανάπτυξη μούχλας.

Οι ανερχόμενες υγρασίες δημιουργούν μεγάλα προβλήματα υγείας στους ζώντες στον χώρο όπου αυτή εμφανίζεται. Τέτοιου είδους φαινόμενα είναι υπεύθυνα για παθήσεις όπως το άσθμα και η δύσπνοια.

The Company

Η Κωνσταντινίδης Κατασκευαστική αποτελεί μια οικοδομική - εργολαβική και οικογενειακή επιχείρηση. Από γενιά σε γενιά εξελίσσεται και προσαρμόζεται στις ανάγκες της αγοράς...
Read More

Newsletter

Subscribe to KCRE Newsletters to get our latest news and articles.
I agree with the privacy policy

Contact

For any information you can contact KCRE on the following details:
Tel.: +30 697 697 2652

E-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.