Εσωτερική Θερμομόνωση

Συστήματα εφαρμογών θερμομόνωσης από την εσωτερική πλευρά της τοιχοποιίας, του φέροντα οργανισμού και των οροφών.

Τα συστήματα αυτά προτείνονται και συνίστανται στις περιπτώσεις όπου οι εφαρμογές δεν μπορούν να γίνουν εξωτερικά και σε περιπτώσεις που έχουμε ανάπτυξη του φαινομένου της υγροποίησης των υδρατμών με ανάπτυξη μύκητα ο οποίος εμφανίζεται μέσω μαύρων στιγμάτων.

Η θερμική απόδοση αυτών των εφαρμογών είναι λιγότερο ενεργειακά αποδοτικές και αυτό οφείλεται συνήθως στο ότι κάνουμε χρήση μονωτικών υλικών μικρότερης διατομής για την εξοικονόμηση χώρου. Επίσης η μειωμένη απόδοση οφείλεται στο γεγονός πως όταν η θερμομόνωση γίνεται εξωτερικά προλαμβάνουμε το καιρικό φαινόμενο, ενώ εσωτερικά το θερμομονωτικό υλικό έχει να αντιμετωπίσει ένα διογκωμένο φαινόμενο. Παραταύτα είναι συστήματα 100% αποτελεσματικά στην καταπολέμηση της υγροποίησης των υδρατμών.

Η εσωτερική θερμομόνωση μπορεί επιπλέον να βοηθήσει στην συγκράτηση της παραγόμενης ή της υφιστάμενης θερμοκρασίας του χώρου εφαρμογής λόγω της ανακλαστικότητας που προσδίδει. Αυτή η ιδιότητα τέτοιων εφαρμογών θα επιφέρει μια σημαντική αύξηση στην απόδοση της θέρμανσης και στην σταθεροποίηση της θερμοκρασίας.

Τα συστήματα αυτά είναι είτε μια εξωτερική θερμοπρόσοψη εφαρμοζόμενη εσωτερικά μέχρι το βασικό επίχρισμα (κόλλα πλέγμα), είτε έτοιμα συστήματα εσωτερικών εφαρμογών όπως το Depron (πλέον N - Thermo).

Μετά την εφαρμογή εσωτερικής θερμομόνωσης ακολουθούν κλασσικές τεχνικές παρέμβασης ελαιοχρωματιστή.

Η Εταιρεία

Η Κωνσταντινίδης Κατασκευαστική αποτελεί μια οικοδομική - εργολαβική και οικογενειακή επιχείρηση. Από γενιά σε γενιά εξελίσσεται και προσαρμόζεται στις ανάγκες της αγοράς...
Περισσότερα

Newsletter

Γραφείτε στα Newsletter της KCG για να ενημερώνεστε για νέα άρθρα και υπηρεσίες.
Συμφωνώ με την πολιτική απορρήτου